Stap ook over op Abakus Compleet

U kunt nu overstappen van Abakus EPD naar Abakus Compleet. Een totaalpakket met daarin uw vertrouwde EPD samen met een volledig geïntegreerd administratief proces. Dan heeft u in één keer alles goed geregeld. Zo kunt u onbezorgd, beter en daardoor met meer plezier uw werk doen. Wel zo relaxt. En financieel ook nog eens uiterst aantrekkelijk.

Met Abakus Compleet beschikt u over alle functionaliteiten die u gewend bent vanuit Abakus EPD. Het helpt u optimale zorg te bieden aan uw patiënten. Doordat we het administratieve proces geïntegreerd hebben, kunt u bovendien sneller en efficiënter declareren. Dat betekent dat u aanzienlijk meer tijd overhoudt voor uw patiënten en ze meer aandacht kunt geven. Daar wordt iedereen beter van.

Vraag nu een demonstratie aan

Benieuwd hoe Abakus Compleet werkt? We vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden voor u en uw praktijk. Vraag nu een demo aan, dan bellen we u zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken voor een demonstratie online of bij u in de praktijk.

Overstappen doe je zo

Overstappen is eenvoudig. U vraagt bij ons een offerte voor Abakus Compleet aan. Wij sturen vervolgens een op maat gemaakte offerte naar u terug. Als u die ondertekent en retourneert, is het rond.

Stap over vóór 1 januari 2019 en u krijgt 40% korting

Stapt u als gewaardeerde klant over van Abakus EPD naar Abakus Compleet, dan krijgt u van ons 25% korting in het eerste jaar en 15% korting in het tweede jaar. Wacht niet te lang met overstappen.*

Als u wilt profiteren van alle voordelen van Abakus Compleet én van 40% korting, stuur ons dan voor 1 januari 2019 uw ondertekende offerte retour. Uw Abakus EPD contract wordt dan automatisch omgezet naar Abakus Compleet.

*Wij wijzen u er op dat sommige leveranciers een opzegtermijn hanteren van 3 maanden voor het verstrijken van het kalenderjaar.

De belangrijkste voordelen van Abakus compleet

  • Slimme software voor de gehele praktijk
  • EPD met volledig geïntegreerd administratief proces
  • Sneller en efficiënter declareren
  • Meer tijd en aandacht voor uw patiënten
  • Altijd en overal online beschikbaar
© Abakus

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u de website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u dit goed vindt. Meer informatie

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Als u de website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u dit goed vindt.

Close