NIEUW: Abakus Compleet!

Uw vertrouwde Abakus EPD met administratie, declaratie en boekhouding in één pakket. Bovendien kunt u vanaf het voorjaar van 2015 gratis gebruik maken van de Abakus app voor iPhone en Android. 

Abakus Compleet is een online softwarepakket geheel met Abakus EPD, agenda, administratie, declaratie en boekhouding in één pakket. Het pakket bevat onder andere een compleet zorgdossier inclusief patiëntenportaal, overzichtelijke agendaplanning, koppeling met zorgmail en CQ-providers, geïntegreerd controlesysteem op basis van de verslagleggingrichtlijn 2011 en plus-audit eisen en geïntegreerde complete boekhouding. Bovendien is het pakket overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Met dit Abakus Compleet pakket heeft u één leverancier, dus één aanspreekpunt en één factuur.

Wilt u meer gedetailleerde informatie, stuur een e-mail naar informatie@abakus.nl of bel naar 088 – 946 22 25.

Wanneer u overstapt naar Abakus Compleet begeleidt onze overstapservice u gratis naar het werken met Abakus Compleet. Van de meeste administratieve pakketten kunnen we de gehele historie overnemen. Uw behandelhistorie, verslagen en factureerbare behandelingen staan op deze wijze meteen in Abakus Compleet. U kunt direct met uw dossiers en declaraties aan de slag.

Wilt u niet over op Abakus Compleet? Geen enkel probleem, de reeds bestaande koppelingen van Abakus EPD met de declaratiemodules blijven gewoon bestaan!