Abakus EPD – Tarieven 2021

Abakus is een webapplicatie. Dit betekent dat u vanaf elke locatie met een internetverbinding toegang heeft tot Abakus. De prijs van Abakus wordt daarom niet per computer of per installatie gerekend, maar per gebruiker (therapeut).

Aantal therapeuten EénmaligJaarlijks
1€ 321,20€ 438,00
2€ 642,10€ 796,50
3€ 963,70€ 1085,70
Extra therapeut € 131,10€ 219,80
Extra waarnemers-inlogcode € 131,10€ 219,80

Deze prijzen gelden bij een contractduur van 3 jaar. Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Geen extra kosten
Het feit dat Abakus een webapplicatie is biedt u, naast de al eerder genoemde flexibele toegangsmogelijkheden, de volgende voordelen:

  • u hoeft zelf niets te installeren, dus geen setup kosten
  • geen eigen server of zware PC nodig, een PC met internettoegang volstaat
  • geen onderhoud- en beheerkosten voor server
  • u hoeft zich geen zorgen te maken over de back-up, daar zorgen wij voor
  • u beschikt over de toegang tot een snelle server, in een uitstekend beveiligde omgeving zodat de beschikbaarheid en veiligheid van uw data optimaal zijn
  • u hoeft nooit nieuwe versies of updates te installeren

Bij veel softwareleveranciers moet u voor bovenstaande punten vaak extra betalen, bij Abakus is dit allemaal in het onderhoudsbedrag inbegrepen!

Binnen Abakus Compleet kunt u voor een nieuw licentiemodel (2) kiezen. Dit nieuwe licentiemodel is zeker interessant voor Abakus EPD klanten die overwegen over te stappen naar Abakus Compleet!

Wilt u weten of dit nieuwe licentiemodel 2 interessant voor u kan zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte voor Abakus Compleet (licentiemodel 2) aan!