Abakus Compleet – Tarieven 2022

Voor Abakus Compleet kunt u kiezen uit twee licentiemodellen. Voor starters en parttimers is Licentiemodel 2 doorgaans aantrekkelijker. Wilt u weten welk licentiemodel voor u het voordeligst is? Vraag via de button hieronder een vrijblijvende offerte aan!

Abakus is een webapplicatie. Dit betekent dat u vanaf elke locatie met een internetverbinding toegang heeft tot Abakus. De prijs van Abakus wordt daarom niet per computer of per installatie gerekend.

Licentiemodel 1 (per gebruiker)
De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het totaal aantal gebruikers. Deze kosten variëren van € 70,10 tot € 85,90 per maand per gebruiker.

Licentiemodel 2 (omzet gerelateerd)
De maandelijkse kosten bedragen per gebruiker € 39,40 + (jaaromzet x 1% / 12).

De maandprijs wordt gebaseerd op de schatting van uw jaaromzet en wordt verrekend op basis van de werkelijk gedeclareerde omzet. Indien de werkelijk gedeclareerde jaaromzet minder dan € 10.000,- bedraagt, zal bij de definitieve berekening van de maandprijs uitgegaan worden van een minimale jaaromzet van € 10.000,-.

Overige kosten

  • Eenmalige installatiekosten voor inrichten serveromgeving: € 100,- per gebruiker
  • Administratief gebruiker: € 42,30 per maand (alleen bestemd voor een administratief medewerker/balie-assistent die nog geen gebruikerslicentie heeft)

Voorwaarden

  • 1 licentiemodel per praktijk
  • éénmalige keuze per contractjaar
  • de overeenkomst wordt aangegaan voor de duur van 1 jaar en wordt steeds automatisch stilzwijgend verlengd met 1 jaar. De overeenkomst dient minimaal 3 maanden voor het einde van de contractperiode te worden opgezegd.

Koppelen bankrekening
Met deze handige en zeer tijdsbesparende functie in de Incura boekhouding kunt u uw bankrekening zelf koppelen waardoor uw mutaties automatisch worden ingelezen. U bent dus altijd up-to-date met uw bankzaken. Voor het koppelen van de bankrekening worden geen kosten in rekening gebracht.
De koppeling is mogelijk voor zakelijke rekeningen van de Rabobank, ABN-AMRO, ING en KNAB. Het is (nog) niet mogelijk om met andere banken deze koppeling te realiseren.

SMS- en E-mail-Service
Deze service kunt u zelf activeren binnen Abakus Compleet (kijk voor meer informatie in de handleiding). Hier zijn geen activering- of abonnementskosten aan verbonden, u betaalt alleen onderstaande kosten per verstuurd bericht. De totale kosten vindt u terug op uw maandelijkse factuur.

  • SMS: € 0,12 per bericht
  • E-mail: gratis

Ondersteuning boekhouding
Als nieuwe Abakus Compleet klant krijgt u van ons een boekhoudkundig opstartgesprek van één uur, geheel kosteloos. Heeft u behoefte aan verdere ondersteuning? Dan kunt u tegen onderstaand tarief een afspraak maken met onze boekhoudkundige expert Vincent van Rooij.

  • het tarief voor boekhoudkundige ondersteuning bedraagt € 90,75 per uur
  • bestede tijd wordt afgerond in eenheden van 15 minuten
  • kosten vindt u terug op uw maandelijkse factuur

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW