De AVG in uw praktijk snel regelen? Maak gebruik van ons praktische AVG aanbod!

Op 25 mei jl. is de nieuwe privacy wetgeving, AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) in werking getreden waardoor er veel is veranderd voor u als zorgverlener. Natuurlijk bestonden er al veel verplichtingen, maar deze nieuwe wet legt een grotere verantwoordelijkheid bij u. Om u hierbij te helpen hebben wij speciaal voor u als Abakus klant een praktisch AVG aanbod met diverse mogelijkheden.

Bestel ons handige AVG pakket!

Om het voor u eenvoudiger te maken, hebben wij een handige set documenten samengesteld, het AVG pakket. Dit pakket is volledig toegespitst op praktijkhouders die werken met Abakus. Het pakket bevat onder meer:

  • een, specifiek op zorgpraktijken, ingerichte template van een privacybeleid en een privacyverklaring
  • een template voor een datalekregistratie en een verwerkingsregister
  • een PIA (Privacy Impact Assessment) risicobeoordeling
  • een handige checklist voor het beoordelen van de maatregelen van uw praktijk op het gebied van informatiebeveiliging

Met dit praktische AVG pakket, exclusief voor Abakus klanten, kunt u makkelijk en snel uw beleid en procedures vastleggen om uw praktijk in overeenstemming te brengen met de AVG wetgeving. Het AVG pakket is beschikbaar voor slechts € 139,- incl. BTW.

Wilt u dit praktische AVG pakket bestellen? Stuur ons dan een mail en vermeld daarin uw naam en klantnummer. Dan kunt u zo snel mogelijk aan de slag!

Bekijk online ons AVG webinar terug!

In april en mei hebben wij op diverse data het AVG webinar gegeven. In dit webinar leggen wij praktisch en duidelijk uit welke voorbereidingen u kunt treffen binnen uw praktijk om aan de AVG te voldoen. Als u niet in de gelegenheid bent geweest om aan dit webinar deel te nemen, krijgt u nu de mogelijkheid om het AVG webinar online terug te kijken. U ontvangt een persoonlijke weblink naar het AVG webinar voor € 39,- incl. BTW!
Met deze link kunt u het AVG webinar bekijken, waar en wanneer u dat wilt!

Een heldere kijk op de AVG krijgen? Bestellen gaat eenvoudig door ons een mail te sturen met daarin uw naam en klantnummer.

Maak gebruik van de kennis van onze AVG expert!

U kunt uiteraard ook een beroep doen op onze AVG expert, Jan Pieter Schoon. Samen met hem doorloopt u het gehele proces om uw praktijk volledig in te richten volgens de AVG. Al uw vragen over de AVG kunt u aan hem stellen.

Onze AVG assistentie op maat inplannen? Stuur ons dan een mail met daarin uw naam en klantnummer. Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak met onze AVG expert!

Ga zelf aan het werk met het AVG stappenplan!

Wellicht wilt u liever eerst zelf aan het werk en uw eigen voorbereidingen treffen. Ook dan helpen wij u graag om uw praktijk voor te bereiden op de AVG. U kunt kosteloos gebruik maken van ons overzichtelijke AVG stappenplan. Voor een uitgebreide toelichting op dit stappenplan, kunt u terecht op onze webpagina over de AVG. Hier kunt u tevens onze verwerkersovereenkomst downloaden.

Disclaimer
Wij moeten u er op wijzen dat u als praktijkhouder zelf verantwoordelijk bent voor het inrichten van de AVG binnen uw praktijk. Abakus kan u slechts ondersteunen in uw voorbereidingen op de AVG en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste of onvolledige informatie.