De AVG in uw praktijk nog niet op orde? Maak dan gebruik van ons AVG aanbod!

Met het in werking treden van de nieuwe privacy wetgeving, AVG (Algemene verordening gegevensbescherming) per 25 mei 2018, verandert er voor u als zorgverlener veel. Natuurlijk bestonden er al veel verplichtingen, maar deze nieuwe wet legt een grotere verantwoordelijkheid bij u.

Kortom, waar moet u beginnen?

Om u op weg te helpen hebben wij speciaal voor u als Abakus klant een praktisch AVG pakket samengesteld. Daarnaast organiseren we tevens twee AVG webinars waarin u al uw vragen over de AVG kunt stellen. Op deze manier willen wij u graag wat praktische ondersteuning bieden!

Aan de slag met het AVG pakket!

Om het voor u eenvoudiger te maken, hebben wij een handige set documenten samengesteld, het AVG pakket. Dit pakket is volledig toegespitst op praktijkhouders die werken met Abakus. Het pakket bevat onder meer:

  • een, specifiek op zorgpraktijken, ingerichte template van een privacybeleid en een privacyverklaring
  • een template voor een datalekregistratie en een verwerkingsregister
  • een PIA (Privacy Impact Assessment) risicobeoordeling
  • een handige checklist voor het beoordelen van de maatregelen van uw praktijk op het gebied van informatiebeveiliging

Met dit praktische AVG pakket, exclusief voor Abakus klanten, kunt u makkelijk en snel uw beleid en procedures vastleggen om uw praktijk in overeenstemming te brengen met de AVG wetgeving. Het AVG pakket is beschikbaar voor slechts € 139,- incl. BTW.

Bestel nu hier dit praktische AVG pakket zodat u snel aan de slag kunt!

Het AVG webinar, stel uw vragen!

Nog makkelijker, u kunt ook deelnemen aan ons AVG webinar!

In dit webinar zullen we precies uitleggen welke voorbereidingen u kunt treffen binnen uw praktijk om aan de AVG te voldoen. Ook is er tijdens dit webinar volop gelegenheid om al uw vragen te stellen over de AVG. Als klant van Abakus een uitgelezen kans om u zo goed mogelijk voor te bereiden!

Het AVG webinar vindt plaats op:

  • donderdag 3 mei 2018 | 16.30 – 18.00 uur
  • dinsdag 15 mei 2018 | 19.30 – 21.00 uur

De kosten voor dit webinar bedragen € 49,- euro incl. BTW. Meld u hier aan voor het AVG webinar voor een optimale voorbereiding!

Speciale aanbieding: AVG combikorting!

AVG pakket & AVG webinar voor slechts € 159,- incl. BTW.
Als klant van Abakus kunt u nu profiteren van onze combinatiekorting, meld u aan voor het AVG webinar én ontvang tevens het praktische AVG pakket.

Maak nu hier gebruik van deze speciale aanbieding!

Zelf aan het werk met het AVG stappenplan!

Wellicht wilt u liever eerst zelf aan het werk en uw eigen voorbereidingen treffen. Ook dan helpen wij u graag om uw praktijk voor te bereiden op de AVG. U kunt kosteloos gebruik maken van ons overzichtelijke AVG stappenplan. Voor een uitgebreide toelichting op dit stappenplan, kunt u terecht op onze webpagina over de AVG. Hier kunt u tevens onze verwerkersovereenkomst downloaden.

Disclaimer
Wij moeten u er op wijzen dat u als praktijkhouder zelf verantwoordelijk bent voor het inrichten van de AVG binnen uw praktijk. Abakus kan u slechts ondersteunen in uw voorbereidingen op de AVG en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste of onvolledige informatie.